راه اندازی کسب و کارهای کوچک (فواید، نمونه ها و اصول)

2025-02-03 15:58:24
زمان مورد نیاز برای مطالعه: 4 دقیقه
راه اندازی کسب و کارهای کوچک (فواید، نمونه ها و اصول)
راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم امروزه امری بعید به نظر می رسد اما آیا واقعا همینطور است یا میتوان...

راه اندازی کسب و کار با سرمایه کم امروزه امری بعید به نظر می رسد اما آیا واقعا همینطور است یا میتوان کاری را استارت زد که به سرمایه کمی نیاز داشته باشد ؟

در رزومیتو با شما هستیم تا به یکی از مهمترین دغدغه های افرادی که قصد شروع یک کسب و کار را دارند بپردازیم و آنهم سرمایه است و میخواهیم بررسی کنیم که چطور میتوان با یک سرمایه محدود یک کسب و کار را برای خودمان داشته باشیم، چالش های پیش رو را بشناسیم و بررسی و تحلیل کنیم که چه ایده ای میتواند در این لحظه مناسب باشد تا با کم ترین ریسک بتوانیم کاری را شروع کنیم که سرمایه نسبتا کمی نیاز دارد پس با ما همراه شوید.

رزومه ساز رزومیتو

چرا راه اندازی یک کسب و کار کوچک خوب است ؟

برای افرادی که تجربه ای در داشتن کسب و کار ندارند و میخواهند تازه یک کسب و کار شخصی را شروع کنند پایین آوردن حداکثری ریسک مهم ترین موضوع است، البته جوانان بی تجربه همواره در خیالبافی هستند و تصور میکنند که هر کاری را که شروع کنند قطعا به ثمر می نشیند اما مطمئنا اینطور نیست.

چرا ریسک راه اندازی کار بالاست ؟

اینکه راه اندازی کسب و کار ریسک دارد را همه میدانیم اما چرا؟

واقعیت این است که تعدد رقبا، سخت گیری مشتریان و تغییرات ناگهانی بازار شاید مهم ترین مواردی باشند که راه اندازی هر کسب و کاری را در هر حوزه ای ترسناک می سازد.

اما این پایان ماجرا نیست و شما می توانید با راه اندازی کسب و کارهای کوچک اما پرسود این ریسک را تا حد بسیار بالایی پایین آورده و به موفقیت خود امیدوار باشید.

پیشنهاد مطالعه : چرا کسب و کارهای کوچک شکست میخورند؟

مزایا و معایب کسب و کارهای کوچک

آگاهی از مزایا و معایب کسب و کارهای کوچک میتواند شما را به انتخاب آنها امیداوار سازد، صد البته که در کنار این مزایا شما معایبی را نیز تجربه خواهید نمود اما مطمئنا در انتخاب یک کسب و کار کوچک همواره می بایست مزایا بر معایب چربیده تا شما  را مجاب به انتخاب کند. در ادامه با مهم ترین مزایا و معایب کسب و کارهای کوچک آشنا خواهیم شد.

مهم ترین مزایای راه اندازی کسب و کارهای کوچک

  • آقا و رئیس خود شما هستید
  • انعطاف بالا در برنامه ریزی
  • انعطاف بالا در برنامه ها و اهداف
  • محدود نمودن هزینه ها (مدیریت آسان هزینه ها)
  • امکان رشد
  • سودآور بودن در عینی کوچکی

مزایا / 1. آقا و رئیس خود هستید

با راه اندازی کسب و کارهای کوچک شما خود رئیس و مسئول کار خود هستید و هیچ فردی نیست که بخواهد شما را بابت مسائل کوچک و بزرگ شماتت کند، بخواهد از شما حساب بکشد و یا شما را مورد بازخواست قرار دهد. البته در بررسی مهم ترین مزایا و معایب راه اندازی کسب و کارهای کوچک این موارد همگی حکم یک شمشیر دو لبه را داشته و هر مزیت خود می تواند عیب نیز محسوب شود.

مزایا /2.انعطاف بالا در برنامه ریزی

زمانی که یک کسب و کار کوچک راه می اندازید در تصمیم گیری ها و برنامه ریزی ها می توانید انعطاف بالایی داشته باشید و این شما هستید که با توجه به شرایط و موقعیت خودتان تصمیم می گیرید که اکنون چه موردی میتواند در اولویت کاری شما قرار گیرد.

مزایا /3.انعطاف بالا در هدف گذاری ها

زمانی که خود شما کسب و کارتان  را راه انداخته اید و یک کسب و کار کوچک دارید که نیروهای زیادی ندارید در مشخص کردن اهداف و زمان بندی برای رسیدن آنها نیز خودتان تصمیم میگیرید و انعطاف بالایی را میتوانید در این مهم به خرج دهید. هدف گذاری ها و زمان بندی برای رسیدن به آنها همه و همه در اختیار شماست و این خود شما هستید که می بایست این ها را مشخص کنید.

مزایا /4.مدیریت هزینه ها

تصور کنید که یک کسب و کار کوچک را راه اندازی کرده اید. شما نیاز به تبلیغات، تهیه مواد اولیه و هزینه کردن برای امور بازاریابی دارید. باز هم این شما هستید که میبایست تصمیم بگیرید که چطور میخواهید این موارد را جلو برده و آنها را مدیریت کنید. این خود شما هستید که می توانید این امور را مدیریت کرده و با اولویت بندی به مرور این موارد را به انجام برسانید.

مهم ترین معایب

  • حقوق و مزایا ندارید
  • بیمه ندارید
  • نیاز به تلاش بالا
  • تغییرات زیاد درآمد
  • ناامیدی از شکست
  • احساس تنهایی در مشکلات
  • هزینه بالای تبلیغات و بازاریابی

معایب / 1. حقوق و مزایا ندارید

با راه اندازی کسب  و کار خودتان این شما هستید که می بایست هزینه را متقبل شوید و خبری از دریافت حقوق نیست، تازه اگر نیرو دارید باید به آنها نیز حقوق بدهید. البته این شاید عیب نباشد یا بهتر است بگوییم اینجور موارد درست و کاملا به خود شما بستگی دارد. زمانی که سقف آرزوهای شما بلند است اصلا نمیخواهید کسی به شما حقوق بدهد ...

معایب / 2. بیمه ندارید

خصوصا در گذشته داشتن بیمه مساوی بود با بنز میباخ، دهه شصتی ها با ارزش بیمه بیشتر از هر نسل دیگری آشنا هستند.:دی

امروزه هم البته بیمه خوب و با ارزش است اما نه دیگر در حد یک میباخ چند ده میلیاردی. وقتی که شما خود مدیر و صاحب کسب و کار خود هستید خبری از بیمه نیست و این مورد نیز مانند مورد قبل به شما برمی گردد و شما می بایست افراد و نیروهای خود را بیمه کنید

معایب /3. تلاش بالا

نیاز به تلاش بالا در زمانی که کسب و کار خودتان را راه انداخته اید بیشتر از هر زمان دیگری احساس می شود چرا که می بایست از پس هزینه ها برآیید و بدون تلاش ممکن است کسب و کار خودتان را از دست دهید.

معایب / 4. تغییرات زیاد درآمد

با راه اندازی کسب و کارتان خواهید دید که تا چه حد تغییرات در کسب درآمد گیج کننده است. تعطیلی ها، ماه های خاص مانند فروردین، حتی وضعیت آب و هوا هم می تواند بر میزان درآمد کسب و کارها موثر باشد. 

معایب / 5. تنهایی در مشکلات

در مواقع نیاز هیچ کسی نیست که به کمک شما بیاید. به زودی خواهید فهمید که تنها هستید و می بایست با تلاش و جدیت از مشکلات عبور کنید. این تنهایی میتواند خرد کننده باشد اگر بی تجربه باشید و در این لحظات امید خود را از دست دهید و از مدیریت بحران چیزی ندانید.

انواع کسب و کارهای کوچک

در دسته بندی کسب و کارهای کوچک میتوان دسته بندی های خاص مانند کسب و کارهای خانگی و یا مدل های تولیدی و خدماتی را ملاک قرار داد. البته انواع مختلفی از کسب و کارهای کوچک میتوانیم تعریف کنیم که در ادامه به بررسی آنها می پردازیم.

ابن مطلب به مرور آپدیت میشود ...

رزومه ساز
رزومــتـو ساختـی؟
ساخت رزومه حرفه‌ای کمتر از 5 دقیقه!
رزومه ساز
0 / 5 (از مجموع 0 رأی)
0
نظر خود را وارد کنید
ارسال نظر
محبوب‌ترین قالب‌های رزومه
مطالب مرتبط

راهنمای کامل پیدا کردن شغل (آموزش جستجوی شغل)

چگونه درخواست افزایش حقوق بدهیم؟

چرا کار پیدا نمیکنم؟

شغل دوم برای کارمندان