همه افراد برای درخواست کار باید رزومه ای اختصاصی و متناسب با شرایط شغلی تنظیم نمایند و از ساخت یک رزومه کلی و عمومی بپرهیزید و هر موقعیت شغلی رزومه خاص خود را می طلبد. انواع رزومه کاری وجود دارد که رزومیتو در بخش رزومه مشاغل به همه این رزومه ها می پردازد و نحوه نگارش آنها را به هر یک از کارجویان و فارغ التحصیلان دانشگاهی آموزش می دهد. در این مقاله نحوه نوشتن رزومه کارمند اداری آموزش داده می شود و افراد می توانند برای موقعیت های شغلی دفتری و اداری مثل مسئول دفتر، منشی، کارمند اداری و ... از این نوع رزومه استفاده نمایند. کسانی که با پرسش چطور یک رزومه کارمند اداری بنویسیم؟ مواجه هستند این مقاله را مطالعه داشته باشند تا با چگونه نوشتن رزومه کارمند اداری آشنا شوند و برای موقعیت های شغلی مورد نظر طبق آن رزومه خود را بسازند.
رزومه کارمند اداری، هر آنچه که باید بدانید
در مقاله نحوه نوشتن رزومه در مورد مواردی که باید در رزومه درج شوند توضیح داده شده است و در رزومه باید از اطلاعات تماس، مهارت ها، سوابق تحصیلی، سوابق شغلی و ... صحبت شود و رزومه ای شما آنقدر باید حرفه ای و جذاب باشد تا در همان چند لحظه ابتدایی نظر کارفرما را جلب نماید که در این صورت رزومه شما بطور کامل توسط کارفرما بررسی می شود. افرادی که می خواهند برای موقعیت شغلی کارمند اداری رزومه تنظیم نمایند اگر با نحوه صحیح نوشتن این نوع رزومه آشنا باشند می توانند رزومه بسیار عالی برای خود طراحی داشته باشند.
موضوعات مورد بررسی این مقاله
- تعریف کارمند
- اطلاعات پایه در رزومه
- توصیف خلاصه رزومه
- سوابق تحصیلی
- مهارت ها و توانایی ها
- زبان خارجی
این موارد از موضوعاتی هستند که در این مقاله مورد بررسی قرار می گیرند و با رعایت نکات و بکارگیری دقیق هر یک از بخش های رزومه می توانید رزومه ای را برای موقعیت شغلی پیشنهاد شده ارسال نمایید که کارفرما با مشاهده آن، شما را به مصاحبه دعوت نماید.
کارمند
افرادی که حقوق به ازای انجام کار فکری در دستگاه های اداری دریافت می نمایند را کارمند می گویند. موقعیت شغلی کارمندی شامل دو بخش است که عبارتند از کارمندان دولتی و کارمندان خصوصی. وضعیت مادی کارمندان هم بخش دولتی و هم بخش خصوصی با تحولات اقتصادی و اجتماعی دارای نوسان است. افرادی که علاقمند به موقعیت شغلی کارمندی هستند باید با مهارت های مورد نیاز این شغل آشنا باشند تا بتواند در این شغل موفق شوند و در کنار آن از آن لذت ببرند.
این یک تعریف مختصر از شغل کارمند اداری می باشد و علاقمندان به این موقعیت شغلی برای آگهی های شغلی این موقعیت که باید رزومه ارسال نمایند دقت داشته باشند که شغل کارمند اداری رزومه خاص خود را دارد و نباید یک رزومه عمومی را برای آن طراحی نمایید. ابتدا شرایط شغلی آن را مطلع شوید و شرایط خود را نسبت به آن بررسی کنید و بعد یک رزومه هدفمند برای آن بسازید و برای کارفرمای مورد نظر ارسال نمایید. مواردی که باید در رزومه کارمند اداری درج شود را در ادامه توضیح خواهیم داد و در رعایت آنها دقت لازم را به کار گیرید.
اطلاعات پایه در رزومه
اطلاعات پایه به عنوان بخش اول هر رزومه کاری شناخته می شود که شامل عکس، عنوان، اطلاعات تماس و ... می باشد. منظور از عنوان رزومه اینکه موقعیت شغلی که آگهی شده است و شما با بررسی شرایط دقیق آن و شرایط خود می خواهید برای آن یک رزومه بنویسید و آن را برای کارفرما ارسال داشته باشید. برای عنوان رزومه باید عناوینی را به کار گیرید که صحیح باشند و از عبارات نامشخص استفاده نکنید چون که در همان لحظه ابتدایی ممکن است رزومه شما توسط کارفرما و کارشناسان کنار گذاشته شود.
عنوان رزومه برای هر موقعیت شغلی بسیار مهم می باشد و اولین چیزی است که کارفرما به آن نگاه می نماید و در بکارگیری عبارات این بخش بسیار دقت داشته باشید. عناوین رزومه که برای موقعیت شغلی کارمند اداری صحیح هستند را نام خواهیم برد و از آنها در عنوان رزومه خود استفاده نمایید تا رزومه شما از همان لحظات ابتدایی در نگاه کارفرما یک رزومه هدفمند و حرفه ای شناخته شود.
- کارمند
- کارمند اداری
- منشی
- مسئول دفتر
برای موقعیت شغلی کارمند اداری این عناوین، عنوان های صحیح رزومه محسوب می گردند و برای موقعیت شغلی مورد نظر از این عناوین استفاده نمایید تا عنوان رزومه شما یک عنوان هدفمند و متناسب با موقعیت شغلی باشد. عنوان رزومه صحیح می تواند رزومه شما را در بین رزومه های ارسال شده متمایز نماید و نظر کارشناس را از همان چند ثانیه اول بررسی به خود جلب نماید.
عناوینی نادرست که بسیاری از افراد برای رزومه های کاری خود در نظر می گیرند و رزومه خود را با این کار به نوعی یک رزومه عمومی معرفی می کنند باعث می شوند کارفرما رزومه آنها را در همان نگاه ابتدایی کنار بگذارد و به سراغ رزومه های دیگر برود. عناوین نادرستی که افراد مورد استفاده قرار می دهند برای عنوان رزومه خود:
- رزومه کاری
- رزومه
- رزومه شغلی
- رزومه شخصی
برای اینکه رزومه نشان دهد شما آگهی شغلی را بطور دقیق بررسی نمودید و با داشتن شرایط آگهی، رزومه ارسال کردید از این عناوین استفاده نکنید چون استفاده از این عنوان های رزومه نشان دهنده نداشتن شرایط آگهی می باشد و یک رزومه عمومی توسط شما طراحی شده است.
مورد دیگر اطلاعات پایه در رزومه، اطلاعات تماس است و در نوشتن اطلاعات تماس خود دقت نمایید تا کارفرما موقعیت شغلی مورد نظر بتواند با شما تماس بگیرد چون که اگر اطلاعات تماس شما اشتباه نوشته شده باشد در صورت دعوت شما به مصاحبه، کارفرما نمی تواند با شما ارتباط بگیرد و شما برای آن کار کنار گذاشته می شوید. تنها راه های ارتباطی کارفرما با شما اطلاعات تماسی است که شما در رزومه درج می نمایید و با دقت زیاد این راه های ارتباطی را در رزومه بنویسید.
توصیف خلاصه رزومه
درباره من یا توصیف خلاصه به عنوان بخش دوم رزومه های کاری محسوب می گردد. کارفرمایان این بخش را با دقت مطالعه می نمایند و مهم ترین بخشی که کارفرما را می تواند مجاب نماید تا رزومه را تا آخر مطالعه داشته باشد همین بخش درباره من است. همه تلاش خود را برای این بخش بکار گیرید تا توصیف خلاصه رزومه شما نگارش خوبی داشته باشد و نظر کارفرما را جلب نماید تا دیگر بخش های رزومه شما مورد مشاهده کارشناس قرار گیرد.
رزومه خلاصه ای از زندگی شغلی افراد است و در این بخش افراد باید خلاصه ای از کارهای مهم خود که با مهارت و توانایی ها خود انجام دادند صحبت نمایند. دقت داشته باشید که رزومه شما با غلط املایی همراه نباشد و قبل از اینکه رزومه خود را برای شرکت و سازمان مورد نظر ارسال نمایید رزومه خود را بطور کامل و دقیق مطالعه داشته باشید تا در نگارش جملات غلط املایی نداشته باشد. اگر به رزومه های افراد نگاه شود خواهیم دید که از عبارات تکراری چون علاقمند به پیشرفت، استعداد بالا، روحیه تیمی بالا و ... زیاد استفاده می نمایند و به کار بردن این عبارات بیشتر با هدف پر کردن رزومه کاری دنبال می شود و کارفرمایان از تجربه های بالایی برخوردار هستند و رزومه های بسیار زیادی را بررسی نمودند و استفاده از این عبارات را نمی پسندند.
به حدی بخش توصیف خلاصه رزومه اهمیت دارد که باید درباره آن چندین مقاله نوشته شود و یکی از اصلی ترین بخش ها که باعث می شود نظر کارفرما نسبت به رزومه شما جلب شود و رزومه شما نسبت به دیگر رزومه ها متمایز باشد بخش درباره من است که اگر شما این بخش را با دقت نگارش داشته باشید کارفرما شما را برای مصاحبه موقعیت شغلی پیشنهاد شده دعوت خواهد نمود. رزومیتو در مورد نحوه نوشتن درباره من رزومه مقاله بسیار خوبی منتشر نموده است که می توانید در آن بطور گسترده تر با این بخش مهم رزومه کاری آشنا شوید.
نمونه خلاصه رزومه کارمند
کارمند دارای 6 سال سابقه، با شرکت های مطرح همکاری داشته ام. در استفاده از نرمافزارهای مایکروسافت مانند آفیس و اکسل مهارت کامل دارم و توانائی مدیریت زمان را به خوبی می دانم.
نمونه خلاصه رزومه کارمند اداری :
کارمند اداری با 9 سال سابقه مفید، با شرکت های مطرح حوزه فناوری اطلاعات همکاری داشته و در استفاده از نرم افزارهای آفیس مهارت کامل دارم، در تکلم و فهم زبان انگلیسی توانائی دارم.
نمونه خلاصه رزومه منشی :
منشی با 4 سال سابقه کار در شرکت های دارویی مطرح در تهران، توانا در تکلم و ترجمه زبان انگلیسی، در کار با نرم افزارهای ویندوز و آفیس مهارت دارم.
سوابق تحصیلی
یکی از بخش هایی که باید افراد در رزومه کاری خود به آن بپردازند بخش سوابق تحصیلی است. در این بخش باید از بالاترین مدرک تحصیلی شروع به نوشتن نمایید. در صورت داشتن مدرک کارشناسی ارشد باید ابتدا در مورد مقطع کارشناسی ارشد صحبت کنید و بعد به مقطع کارشناسی بپردازید. به نام دانشگاهی که از آن فارغ التحصیل شده اید هم می توانید اشاره داشته باشید و همین طور اگر دستاوردهای علمی و پژوهش هایی که در دوران تحصیلات خود داشته اید می توانید در این بخش از رزومه آنها را درج نمایید.
مهارت ها و توانایی ها
افراد باید ابتدا شرایط آگهی شغلی که پیشنهاد شده است را بطور کامل بررسی نمایند که چه مهارت و توانمندی هایی برای آن نیاز است و به مهارت ها و توانایی های خود هم دقت داشته باشند که با موقعیت شغلی مورد نظر هماهنگ هستند یا خیر. در بخش مهارت های رزومه کاری باید مهارت و توانایی های مرتبط با شغل مورد نظر نوشته شود. شغل کارمند اداری و مسئول دفتر شامل مهارت هایی هستند که افراد باید از آنها بهره مند باشند تا بتوانند در این شغل فعالیت نمایند. بخشی از مهارت های مورد نیاز موقعیت شغلی کارمند اداری و مسئول دفتر:
- فعالیت با اتوماسیون های اداری
- روابط عمومی
- امور دفتری و بایگانی
- فن بیان
- خوش نویسی
- طراحی فرم های اداری
- مدیریت زمان
- تهیه نامه های اداری
- گزارش نویسی اداری
اگر این مهارت ها و توانایی ها را دارید می توانید برای شغل کارمند اداری رزومه مناسب آماده نمایید و در بخش مهارت ها از مهارت های مرتبط با این شغل بنویسید که این موضوع برای کارفرمایان بسیار اهمیت دارد.
زبان خارجی
اگر با زبان های خارجی آشنا هستید در بخش زبان رزومه کاری در مورد آن صحبت نمایید. آشنایی و مسلط بودن به دیگر زبان ها برای برخی از کارفرمایان و کارشناسان اهمیت دارد و این توانمندی می تواند شما را نسبت به دیگر افراد متمایز نماید.
نتیجه گیری
نوشتن یک رزومه خوب مستلزم رعایت قواعد و اصولی است که در رزومه ساز آنلاین رزومیتو طی سلسله مقالات طبقه بندی شده در حال آموزش آن ها به شما عزیزیان می باشیم. نوشتن یک رزومه کارمند اداری نیز با توجه به خصوصیات این شغل نکات و ریزه کاری های خاص خود را دارد. در این مقاله سعی شد به مهم ترین این نکات اشاره شود تا با مطالعه آنها بتوانید بهترین رزومه ممکن را برای خود بنویسید. لازم به ذکر است سرویس رزومه ساز آنلاین حرفه ای می تواند با ارائه محیطی کارآمد و حرفه ای مسیر نگارش یک رزومه استاندارد را برای شما کوتاه و آسان نماید. پس اگر می خواهید در کوتاه ترین زمان ممکن و با کمترین خطا و اشتباه به بهترین رزومه کارمند امور اداری برسید می توانید از امکانات رزومیتو استفاده نمایید.