در این بخش از سری مقالات بخش رزومه مشاغل مجله رزومیتو قصد داریم تا شما را با مهم ترین نکات در نوشتن رزومه مهندسی برق آشنا نمائیم تا انشالله با رعایت مواردی که در ادامه با شما به اشتراک میگذاریم بتوانید به بهترین شکل یک رزومه مهندسی برق خوب بسازید.شما هم اگر میخواهید یک رزومه آنلاین خوب بسازید میتوانید ابتدا مطالب آموزشی رزومیتو را مطالعه و سپس با استفاده از رزومه ساز آنلاین به راحتی در کمتر از 10 دقیقه رزومه خود را ایجاد نمایید.
یک رزومه مهندس برق شبیه به این رزومه میخواهید ؟
از رزومه ساز ما استفاده کنید ...
آنچه در مقاله رزومه مهندسی برق می خوانید
چرا یک مهندس برق به رزومه نیاز دارد ؟
واقعیت این است که تمامی افراد در تمامی مشاغل و گرایشات تحصیلی به ارائه رزومه محتاج هستند و بدون این رزومه امکان ارائه دقیق و البته خلاصه تخصص، توانائی ها و تجارت شما به عنوان یک مهندس برق یا هر متخصص دیگر وجود ندارد، لذا شما به جهت توضیح و ارائه کامل مهم ترین توانائی ها و تجاربی که می تواند به کار شرکت و محل کار جدید بیاید نیازمند ارائه یک رزومه مهندسی برق می باشید.
مهم ترین نکات در نوشتن یک رزومه مهندسی برق خوب
مهم ترین نکات برای نوشتن یک رزومه خوب مهندسی برق شاید خیلی متفاوت از دیگر رزومه ها نباشد. همانطور که در مقاله نکات طلایی در نوشتن یک رزومه موفق اشاره کردیم موارد زیر بسیار حائز اهمیت هستند :
- پرهیز از غلط املائی
- مشخص نمودن نقاط قوت
- اشاره به اطلاعات مهم
- استفاده از کلمات کلیدی
- خلاصه نویسی
- پرهیز از طولانی کردن رزومه و اضافه گویی
- ذکر مثال برای توانائی ها و تجارب
- صداقت و راست نویسی
آشنایی با رشته و شغل مهندسی برق
رشته مهندسی برق یکی از مهم ترین رشته های دانشگاهی کشور و دنیاست. تقریبا یافتن شرکت یا موسسه ای که به یک یا چند مهندس برق نیاز نداشته باشد غیر ممکن است.
رشته مهندسی برق در گرایشات مخابرات، قدرت، کنترل و الکترونیک قابل تحصیل می باشند که در اینجا نیازی به بررسی هر کدام از گرایشات ذکر شده وجود ندارد و در مقاله بررسی تخصصی رشته برق این موضوع را مورد کنکاش قرار خواهیم داد.
شغل مهندسی برق نیز به طبع گرایشاتی که ذکر شد خود تخصصی می شود و فارغ التحصیلان هر گرایش وظایف مشخص خود را دارند:
وظایف مهندس برق در گرایشات مختلف
مهمترین دروس دانشگاهی رشته مهندسی برق
بدون شک رشته برق یکی از سخت ترین و سنگین ترین رشته های دانشگاهی دوره کارشناسی ( لیسانس ) است. با توجه به چارت این رشته که در ادامه به بررسی آن می پردازیم این رشته یکی از دشوارترین رشته ها از نظر دروس تخصصی است.
چارت درسی رشته برق در دوره کارشناسی
ترم 1 : دروس ریاضی 1 و زبان برنامهنویسی
ترم 2 : دروس فیزیک 2، معادلات دیفرانسیل، ریاضی 2 و آمار احتمالات
ترم 3 : دروس مدار 1 (یکی از مهمترین دروس اساسی رشته برق)، ریاضیات مهندسی
ترم 4 : دروس الکترونیک 1، ماشینهای الکتریکی 1 و تجزیه و تحلیل سیگنالها و سیستمها
ترم 5 : دروس الکترونیک 2، ماشینهای الکتریکی 2، مخابرات 1 و سیستمهای کنترل خطی
ترم 6 به بعد (الکترونیک): الکترونیک 3، تکنیک پالس، معماری کامپیوتر، مدارهای مخابراتی، تکنیک پالس و اصول میکروپروسسورها
ترم ششم به بعد (مخابرات): میدان و امواج، آنتن، فیلترها و سنترها، مخابرات 2 (مخابرات دیجیتال)، ماکروویو و مدارهای مخابراتی
ترم ششم به بعد (قدرت): ماشینهای الکتریکی 3، بررسی سیستمهای قدرت 2، عایقها و فشار قوی، الکترونیک صنعتی، اصول میکروکنترلرها و رله و حفاظت
ترم ششم به بعد (کنترل): تحقیق در عملیات، جبر خطی، الکترونیک صنعتی، سیستمهای کنترل دیجیتال و غیر خطی، ابزار دقیق، اتوماسیون صنعتی و سیستمهای کنترل پیشرفته
نکته مهم
نمونه رزومه مهندسی برق
در پایان توجه شما را به یک رزومه مهندسی برق ساخته شده توسط رزومه ساز رزومیتو جلب می نمائیم که می تواند به بهترین شکل ممکن شما را با ساخت رزومه رشته مهندسی برق آشنا نماید.
نمونه رزومه مهندسی برق ارائه شده توسط قالب حرفه ای اسفند ساخته شده که بوسیله امکانات منحصر به فرد رزومیتو با تغییر رنگ بخش های مختلف کاملا مناسب با عنوان مهندسی برق ویرایش شده است.